Je bekijkt de reis...
Vrijwilligerswerk en Backpacken in Zuid-Amerika.

Je bekijkt de reis...
Peru
a
A
24 september 2014 06:46 | Door: Anne Marie
hoitoetje Nou zeg wel spannend allemaal,en fijn dat we mee mogen genieten.ook fijn dat ze Engels spreken want als je zo moe aankomt is het iets makkelijker dan Spaans lijkt me.Maar ja nu gaat het normale leven daar beginnen en is die extra Spaanse les wel fijn,hoop nog veel van je te horen en een foto te zien van jou met vlechtjes dikke knuf xx
24 september 2014 07:48 | Door: marcha
Hoi .fijn dat het zo goed gaat ,geniet er van.gina moest wel even kwijt dat ze geen Spaans kan.
dikke kus van ons
24 september 2014 09:02 | Door: Anke
Hoi Robin,
Klinkt leuk! Geniet ervan!
Liefs Anke
24 september 2014 09:29 | Door: Helga Maasbach
Hoi Robin,
Wat goed om je verslag te lezen! Heerlijk dat het zo goed gaat en logisch dat je moet wennen!
Geniet van alles, zorg goed voor jezelf en ik blijf je volgen! Leuk!
24 september 2014 09:32 | Door: toos
Hoi pollewoppie we hebben net je verslag gelezen, fijn dat je het naar je zin hebt. Jij hebt al veel gedaan in de eerste week .heel veel succes met alles.heel veel dikke knuffels van ons .en gr.aan je gastgezin.
24 september 2014 09:59 | Door: Paulien
Hee Robin!
Super leuk om te horen hoe leuk het is!
Met een leuk pureetje thuis komen??
Groetjes Paulien!
24 september 2014 11:40 | Door: ans
hoi Robin, leuk om wat van je te lezen.Wat een indrukken zullen er op je af komen!Geniet ervan!
Groet Ans
24 september 2014 14:05 | Door: Yana
Heel veel plezier!
Yana
24 september 2014 18:17 | Door: wilma
Hoi robin, wat een onderneming deze eerste week.ben blij dat je het naar je zin hebt.leuk verslag en hopenlijk volgen er snel meer. Gr. Xxx tante willema
24 september 2014 19:29 | Door: Joletta
Hoi schat, nou de kop is eraf, eventjes dat spaans erin en je kletst hun de oren van het hoofd.
Ik hoop dat die meisjes veel vlechtjes gaan maken en al die speldjes en elastiekjes erg mooi vinden. Dikke kus XXX mam
26 september 2014 11:31 | Door: Jeroen Slagers
Hoi Robin
Wat een lekker inspannende week met veel nieuwe indrukken.
Leuk om alles zo veelal zelf uit te zoeken, wel vermoeiend denk ik.
Leuk om het verslag te lezen.
Let goed op jezelf, maar ga vooral genieten.
Groet Jeroen
27 september 2014 20:03 | Door: lissette
Hoi Robin,
Kei leuk om te lezen wat je daar allemaal doet en meemaakt.
Ga er lekker van genieten en blijf van die leuke mailtjes sturen dan genieten wij hier van jou verslagen.
groetjes Lissette
9 oktober 2014 16:57 | Door: Ans de V isser
Dag Robin, van jouw oma kreeg ik inzage in jouw blog en al langer leven we met haar mee om haar zorgen. 35 jaar geleden heb ik twee jaar in Peru gewoond en ik lees je verhaal met veel interesse. Wens je heel veel plezier en geluk daar en sterkte als je je eens alleen voelt. Wees ervan overtuigd dat je hier in de gedachten van veel mensen bent.
16 oktober 2014 08:31 | Door: anja herben
he moppie.
wat leuk om je verhaal te lezen. zo te horen heb je het weer heel erg naar je zin daar.
en wat een ervaring.
je doet het geweldig goed werk om daar vrijwilligers werk te gaan doen.
toppie
nog heel veel plezier en doe voorzichtig.
knuffel
Anja